Social Network


welkom@vve-zeerzeker.com
T 010 - 310 50 02

welkom@vve-zeerzeker.com
T 010 - 310 50 02

Nieuws

22

jun

2018

Handig! Formulier brandgevaarlijke werkzaamheden

Onder brandgevaarlijke werkzaamheden wordt verstaan werkzaamheden met gebruikmaking van open vuur zoals lassen, snijden, vlamsolderen, verfafbranden, dakbedekken e.d. Vinden deze werkzaamheden plaats laat de uitvoerder van deze werkzaamheden dan het formulier Brand Gevaarlijke Werkzaamheden invullen en ondertekenen.

Lees verder →

06

mrt

2018

Nieuw! Preventie maatregelen waterschade

Iedereen verwacht bij VvE’s dat brand of inbraak de grootste schadeposten zijn bij verzekeraars maar wist u dat waterschade de grootste schade veroorzaakt. Welke maatregelen kunt u als eigenaar / gebruiker nemen om waterschade te voorkomen c.q. te beperken?

Lees verder →

04

dec

2017

Wees alert in de maand december.

De maand december is een gezellige maand gevuld met feestelijkheden. Maar december staat er ook om bekend dat het schadeniveau vele malen hoger ligt dan in de andere maanden. Daarom hebben we een handig preventie-document voor de maand december als download voor je beschikbaar.

Lees verder →

29

dec

2016

VvE Van Steensel verandert in VvE ZeerZeker

VvE Van Steensel heet met ingang van 01-01-2017 VvE ZeerZeker. Met deze nieuwe naam en nieuwe koers van VvE ZeerZeker maakt het bedrijf zich los van zijn verleden.

Lees verder →

24

jul

2015

Elektriciteit en brandgevaar volgens FOV

In de eenentwintigste eeuw is elektriciteit niet meer weg te denken uit ons bestaan. Elektriciteit is er om ons leven te vergemakkelijken, maar kan ook risico’s met zich mee brengen. Een van die risico’s bestaat uit brandgevaar als gevolg van ondeugdelijke aanleg.

Lees verder →

20

jul

2015

Dakinstortingen door wateraccumulatie

Instortingen van platte daken door wateraccumulatie. Jaarlijks storten in Nederland ca. 15-20 platte daken in als gevolg van opeenhoping van regenwater en sneeuw. In het verleden kreeg dit fenomeen veel media-aandacht.

Lees verder →

11

jun

2014

Inbraak voorkomen

Ruim 91.000 Nederlanders werden afgelopen jaar slachtoffer van een inbraak. Wat kun je zelf doen om een inbraak te voorkomen? Hoe kun je het een inbreker extra lastig maken?

Lees verder →

09

jun

2014

Verzekeraar kan brandschade op uw VvE verhalen

Brandverzekeraars kunnen met ingang van het nieuwe jaar schade bij bedrijfspanden verhalen op de veroorzaker.

Lees verder →